Hulp bij de Pictoschrijver

Licentie verlengen of aanpassen


Je kunt je licentie zelf verlengen en aanpassen vanaf je eigen licentie formulier.
Dit kan alleen als je bent ingelogd: Log in en klik op Uw Licentie
.

Mini licentie voor thuisgebruik 
De mini licentie is geschikt voor niet professionele gebruikers:  mensen die een pictobrief willen schrijven aan iemand die nog onvoldoende leesvaardig is of ouders die een pictoverhaal voor hun kind willen maken.
Je kunt Eigen Picto’s toevoegen en de tekst als PDF opslaan en printen. Maar je kunt een verhaal niet opslaan in een Eigen Archief om het later opnieuw te bewerken. Ook een illustratie toevoegen, picto’s vergroten of de tekst projecteren op volledig scherm (digibord gebruik) is niet mogelijk. De Voorbeeldverhalenmap bevat alleen de verhalen die in de demoversie staan.

Basis licentie
Alle opties zijn toegankelijk èn je kunt elk verhaal opslaan in je Eigen Archief waaruit je het verhaal later weer in de pictoschrijver kunt plaatsen om het aan te passen. Ook kun je Eigen Picto's toevoegen, de pictotekst vergroten, een illustratie toevoegen en samen met de leerlingen een pictoverhaal maken op het digibord. Je heeft toegang tot de volledige Voorbeeldverhalenmap met een groeiend aantal voorbeeldteksten, ingestuurd door gebruikers van de pictoschrijver. Extra: Je mag gratis gebruik maken van de Pictozoeker waarmee je vrijwel ieder picto op 3 formaten kunt downloaden.

Uitbreiding basis licentie
: meerprijs 20 euro per pc per 12 maanden.
Hiermee kan tegelijkertijd op meerdere computers vanuit de zelfde licentie worden gewerkt. Je krijgt dan in het Eigen Archief de beschikking over evenzoveel submappen als het aantal pc’s waarvoor de licentie is verkregen.

Advies: Breid je licentie uit met 1 pc per leerkracht of logopedist die regelmatig met de pictoschrijver werkt. Elk temlid kan zo over een eigen archiefmap beschikken en toch ook het werk van collega's bekijken en gebruiken.

Tip: Kies een door alle collega's gemakkelijk te onthouden gebruikersnaam en dito wachtwoord, want er moet elke keer opnieuw worden ingelogd.

Grootgebruik: Voor een licentie vanaf 20 pc’s geldt een grootgebruikers regeling. Vooral gebruikt door PABO's en grotere instellingen. In overleg wordt bepaald hoe de verschillende afdelingen optimaal gebruik kunnen maken van de pictoschrijver en welke archiefindeling het meest effectief is. Diverse extra's kunnen gerealiseerd worden. Vraag naar de mogelijkheden: +31(0)651081939

Prijzen: Zie website pictoschrijver.