Inloggen als gebruiker »

Inloggen
Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in

Status

Licentiestatus bekijken/wijzigen? Log in en klik in de blauwe balk op Uw Licentie

Wachtwoord
Wachtwoord vergeten/wijzigen? Klik hier

Vragen?
Bel 0031-(0)38-4224767 of mail met Team Pictoschrijver

Tip
Blijf op de hoogte door je via de homepage aan te melden voor PictoNieuws.

Pictos

Copyright en voorwaardenPictoschrijver wordt uitgegeven door Picto Nederland, Zwolle

Copyright
De Pictoschrijver en het Picto Semi Schrift zijn auteursrechtelijk beschermd: ©Trijntje de Wit.
De Pictoschrijver is bedoeld voor het maken van teksten voor eigen gebruik. Picto’s mogen alleen met toestemming van de pictoschrijversgroep worden verspreid of anderszins worden opgenomen in artikelen, computerprogramma’s, websites of andersoortige publicaties. Daar waar na toestemming gebruik gemaakt wordt van de picto's zal duidelijk worden aangegeven dat het picto’s betreft van het Picto Semi Schrift, te vinden op www.pictoschrijver.nl. 

Eigen bijdragen
De gebruiker kan voor algemeen gebruik teksten versturen naar het Verzamelarchief. De pictoschrijversgroep selecteert hieruit teksten die zonder winstoogmerk met anderen worden gedeeld. Het delen van pictoteksten maakt de Pictoschrijver tot een co-creatie waar elke gebruiker aan kan bijdragen en van kan profiteren.

Privacy-verklaring gebruikers
Bij het aanbieden  van een verhaal voor het Verzamelarchief vergewist de maker zich ervan dat de bijdrage geen inbreuk maakt op het auteursrecht. Met andere woorden: u bent de oorspronkelijke auteur van de bijdrage en het ingestuurde verhaal mag door de pictoschrijversgroep gepubliceerd worden.

Verhaal aanleveren
Het aanleveren een verhaal verloopt via Opslaan>Toevoegen aan Verzamelarchief.
De pictoschrijversgroep zal zorgvuldig met dit materiaal omgaan. Bij eventuele publicatie wordt de naam van de licentiehouder of auteur vermeld die in de kopregel staat. U kunt hierover corresponderen via het contactformulier.

Mailing
Licentiehouders ontvangen bij belangrijke ontwikkelingen een maling in de vorm van een PictoNieuws bericht. Dit wordt gestuurd naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan de licentie. Ook wie een demolicentie aanvraagt ontvangt dit PictoNieuws.

Copyright derden
Binnen het gepresenteerde materiaal is zo zorgvuldig mogelijk omgegaan met bijdragen van derden. Het is niet de bedoeling om enig auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken voor publicatie. Mocht dit naar uw idee toch het geval zijn waardoor u in uw belangen wordt geschaad, neem dan contact op. Indien het bezwaar redelijk is zal het betreffende materiaal zo spoedig mogelijk worden verwijderd.

Overmacht
Picto Nederland kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer door overmacht niet kan worden ingelogd op de Pictoschrijver.